Sponsorer 2021

 

Biotech Academy Camp 2021 bliver støttet af nedenstående virksomheder og fonde.

Dette er vi meget taknemmelige for, og vi håber på et fortsat godt samarbejde i fremtiden.

 

null

Novo Nordisk Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond med to formål; at udgøre et stabilt fundament for den erhvervsmæssige og forskningsmæssige virksomhed, som drives af selskaberne i Novo Gruppen (Novo Nordisk A/S og Novozymes A/S), og at yde støtte til videnskabelige, humanitære og sociale formål.

Læs mere her.

null

Novozymes er verdensførende inden for forskning og produktion af enzymer. Novozymes søger at inspirere fremtidens forskere.Læs mere her.

null

Chr. Hansen er en global bioscience virksomhed som udvikler naturlige løsninger for fødevarer-, ernærings-. pharma- og landbrugssektoren. 

Læs mere her.

null

Carlsbergfondet er en erhvervsdrivende fond, der støtter grundvidenskabelig forskning inden for naturvidenskab, humanistisk videnskab og samfundsvidenskab. Forskningen udføres af danske forskere samt udenlandske forskere med tilknytning til dansk forskningsmiljø.

Midlerne til uddelingerne kommer primært fra overskuddet i bryggeriet Carlsberg A/S, hvori Carlsbergfondet har den bestemmende aktiepost. Carlsbergfondet blev stiftet af brygger J.C. Jacobsen i 1876.

Læs mere her.

null

Pearson udvikler studiebøger, blandt andet inden for natur- og biovidenskaberne. Læs mere her.

null

DNAsense er en dansk virksomhed med base i Aalborg. DNAsense specialiserer sig i DNA-sekventering og en række forskellige analysemetoder.

Læs mere her.

null

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) arbejder indenfor for områderne bioteknologi, fødevareteknologi og biomedicin, og ønsker at fremme bæredygtige bioprocesser og på at forbedre menneskers sundhed. Læs mere her.