Sponsorer

 

Biotech Academy Camp 2013 blev støttet af nedenstående virksomheder og fonde. Vi er utrolig stolte af, at så mange danske virksomheder havde valgt at støtte vores projekt. Uden deres opbakning ville denne eksklusive Camp aldrig være blevet en realitet.

null

Novozymes er en verdensførende virksomhed indenfor især hvid bioteknologi. Med fokus på hvorledes almene mikroorganis-mers egenskaber kan hjælpe til udviklingen af bedre og mere miljøvenlige produkter, er de med til at danne fremtiden bioteknologiskeløsninger, læs mere.

null

Leo Pharma blev stiftet i 1908 og er en uafhængig forskningsbaseret lægemiddelvirksomhed. Virksomheden står for produktion af lægemidler til behandling af dermatologiske lidelser samt forebyggelse og behandling af blodpropper. Leo Pharma er en global virksomhed med salg i over 100 lande og beskæftiger mere end 5.000 medarbejdere, læs mere.

null

Chr. Hansen er en verdensomspændende virksomhed, der fremstiller fødevareingredienser. Virksomhedens første successer var inden for mejeriområdet, hvor Chr. Hansen stadig har den vigtigste del af sin forretning. Nyere forretningsområder inkluderer ligeledes probiotika, naturlige farvestoffer og ingredienser til kødindustrien, læs mere.

null

Knud Højgaards Fond uddeler legater til erhvervsmæssige, kulturelle, videnskabelige, sociale og kunstneriske formål. Et vigtigt led i fondens virksomhed er støtte til talentfulde og initiativrige uddannelsessøgende, som ønsker at supplere den hjemlige uddannelse med videregående studier i udlandet, læs mere.

null

DTU er Danmarks Tekniske Universitet. Civilingeniøruddannelsen på DTU er Danmarks ældste og mest traditionsrige ingeniøruddannelse. Lige siden 1829 har DTU uddannet civilingeniører, der har været med til at udvikle det danske samfund og erhvervsliv, læs mere.