Sponsorer

 

En stor tak til sponsorerne af Biotech Academy Camp 2008!

Nedenstående parter har ydet en altafgørende støtte, såvel økonomisk som ved at stå til rådighed med foredrag og/eller undervisning, faciliteter, forberedelse og vejledning. Med virksomhedernes engagement blev der skabt en unik mulighed for på tætteste hold at vise danske unge den forskning og de teknologier, der benyttes i “den virkelige verden”.

null

Carlsberg blev grundlagt i 1847 af brygger J. C. Jacobsen. Selskabet er idag en af verdens største bryggerigrupper med bryggerier i 47 lande, ølsalg i 150 lande og godt 31.000 ansatte. Der sælges dagligt ca. 83 millioner flasker øl, og ca. 95 % af ølsalget foregår udenfor Danmark. Carlsbergs kernekom-petencer ligger på salg, distribution og brygning af øl, mens læskedrik og mineralvand er en del af produktudvalget, hvor det anses hensigtsmæssigt.

null

Den 1. oktober 1938, på 50-års dagen for Carlsbergfondets overtagelse af brygger J.C. Jacob-sens bryggeri, Gamle Carlsberg, oprettede Fondet Carlsbergs Mindelegat for Brygger J.C. Jacobsen som en hyldest og tak til Fondets stifter, hvis store sam-fundsengagement er velkendt.

null

DTU er et selvejende universitet med uddannelse, forskning, myndighedsbetjening og innova-tion. Universitetet har ca. 4500 medarbejdere, mere end halvdelen er forskere, herunder 700 ph.d.-studerende, hertil kommer 7000 bachelor- og kandidatstuderende. Det er DTU’s fortsatte mål at være blandt de 10 bedste tekniske universiteter i Europa. Flere uaf-hængige internationale rankings understøtter, at universitet har denne position.

null

Novo Nordisk er en af verdens førende bioteknologiske medicinal-virksomheder indenfor diabetes-behandling. Virksomhedens historie strækker sig over mere end 85 år. Novo Nordisk har i dag ca 26.300 medarbejdere i 80 lande – heraf ca 4.500 der arbejder med forskning og udvikling. Udvikling og produktion finder sted i Danmark, Kina, Brasilien, Japan, Frankrig og USA, mens produkterne markedsføres i 179 lande.

null

Novozymes er verdens førende bioteknologiske virksomhed inden for enzymer og mikroorganismer. I partnerskab med kunder, teknologi-ledere, universiteter og andre samarbejdspartnere bruger Novozymes’ 4.000 medarbejdere verdens biologiske mangfoldighed og deres avancerede biotek-nologiske metoder til at gøre naturens enestående egenskaber tilgængelige for virksomheder over hele verden. Novozymes arbejder for en fremtid, hvor deres biologiske løsninger skaber den nødvendige balance mellem forretningsmæssig vækst, et renere miljø og bedre levevilkår.