Årets koncept er “Mikrobiologi – en lille verden med STORE muligheder”

 

Biotech Academy Camp 2011 havde i løbet af hele ugen en gennemgående rød tråd med fokus på, hvad der sker fra en mikroorganisme opdages til, at et produkt kan produceres. Dette skete gennem øvelser, virksomhedsbesøg, teorilektioner, gruppediskussioner og meget andet.

Her kan du se en samling af de bedste stunder på Biotech Camp 2010 og få en idé om, hvad deltagerne kunne forvente på Camp 2011.

Biotech Academy Camp 2011 Trailer from Biotech Academy on Vimeo.

Konceptet for Camp 2011 er ”Mikrobiologi – en lille verden med STORE muligheder”, hvilket tog udgangspunkt i at vise deltagerne bredden af bioteknologien og nogle af de mange anvendelsesmuligheder den har. Dette skete bl.a. gennem tæt samarbejde, med nogle af de danske virksomheder, som udnytter bioteknologien og dens værktøjer i deres arbejde.

Deltagerne var indlogeret på DTU, hvor også øvelser indenfor bioinformatik, kloning og mikrobiologi blev udført. Øvelserne foregik i laboratorier med højteknologisk udstyr, man normalt ikke har til rådighed på gymnasierne. Campen var gratis for studerende og inklusiv kost og logi. Ugen var desuden præget af aktuelle bioteknologiske input, samt tid til networking og andre sociale aktiviteter.

Nedenfor kan du se programmet for Biotech Academy Camp 2011.

ugeskema ba-camp 2011 - beskåret.jpg