Sponsorer

 

Biotech Academy Camp 2020 bliver støttet af nedenstående virksomheder og fonde.

Dette er vi meget taknemmelige for, og vi håber på et fortsat godt samarbejde i fremtiden.

 

null

Carlsbergfondet er en erhvervsdrivende fond, der støtter grundvidenskabelig forskning inden for naturvidenskab, humanistisk videnskab og samfundsvidenskab. Forskningen udføres af danske forskere samt udenlandske forskere med tilknytning til dansk forskningsmiljø.

Midlerne til uddelingerne kommer primært fra overskuddet i bryggeriet Carlsberg A/S, hvori Carlsbergfondet har den bestemmende aktiepost. Carlsbergfondet blev stiftet af brygger J.C. Jacobsen i 1876.

Læs mere her.

null

Villum Fondens fokus er bl.a. at fremme børn og unges science-kapital ved at gøre dem interesseret i naturvidenskab. Fonden støtter derfor tiltag, der øger børn og unges mulighed for at beskæftige sig med naturvidenskab i fritiden samt tiltag, der viser dem mulighederne i at gøre naturvidenskab til en karriere. Læs mere her.

null

Novozymes er verdensførende inden for forskning og produktion af enzymer. Novozymes søger at inspirere fremtidens forskere.Læs mere her.

null

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) arbejder indenfor for områderne bioteknologi, fødevareteknologi og biomedicin, og ønsker at fremme bæredygtige bioprocesser og på at forbedre menneskers sundhed. Læs mere her.

null

Pearson udvikler studiebøger, blandt andet inden for natur- og biovidenskaberne. Læs mere her.