Sponsorer 2022

 

Biotech Academy Camp 2022 bliver støttet af nedenstående virksomheder og fonde.

Dette er vi meget taknemmelige for, og vi håber på et fortsat godt samarbejde i fremtiden.

 

William Demant Fonden

William Demant Fonden er en erhvervsdrivende fond, hvis hovedformål er at sikre og udbygge erhvervsaktiviteterne i Demant A/S og William Demant Invest A/S og at yde støtte til velgørende formål.
 

Novo Nordisk Fonden

Novo Nordisk Fonden er en dansk erhvervsdrivende fond med to formål; at udgøre et stabilt fundament for den erhvervsmæssige og forskningsmæssige virksomhed, som drives af selskaberne i Novo Gruppen (Novo Nordisk A/S og Novozymes A/S), og at yde støtte til videnskabelige, humanitære og sociale formål.

Læs mere her.

Lundbeck Fonden

Lundbeckfonden er en erhvervsdrivende fond, der arbejder for at styrke hjernesundheden i Danmark og for at udvikle dansk erhvervsliv. Lundbeckfonden uddeler årligt over 500 Mio. kr. til danskbaseret sundhedsvidenskabelig forskning primært med fokus på hjernen.

Læs mere her.

Ole Kirk’s Fond

Ole Kirk’s Fond er en almennytting fond, som har det sociale område som omdrejningspunkt med primær fokus på at skabe tryghed, trivsel og udfoldelsesmuligheder for børn.

Læs mere her.

Novozymes

Novozymes er verdensførende inden for forskning og produktion af enzymer. Novozymes søger at inspirere fremtidens forskere.

Læs mere her.

Pearson

Pearson udvikler studiebøger, blandt andet inden for natur- og biovidenskaberne. Læs mere her.

DTU Bioengineering

Institut for Bioteknologi og Biomedicin (DTU Bioengineering) arbejder indenfor for områderne bioteknologi, fødevareteknologi og biomedicin, og ønsker at fremme bæredygtige bioprocesser og på at forbedre menneskers sundhed. Læs mere her.