Camp 2015

 

I 2015 bød Biotech Academy velkommen til 24 unge talenter på Biotech Academy Camp 2015! Årets tema er: Immunologisk lægemiddelforskning – Kuren mod malaria. Campen var 100 % gratis for deltagerne og blev afholdt på DTU i uge 42 (efterårsferien).

“Forstår du samspillet mellem moderne bioteknologi og lægemiddeludvikling? Kender du mekanismen bag en vaccine på molekylært niveau? Vil du indvies i den aktuelle frontforskning inden for vacciner mod malaria?”

Biotech Academy Camp 2015: Immunologisk lægemiddelforskning – Kuren mod malaria, sætter fokus på placenta-associeret malaria, og hvordan man med en bioteknologisk platform kan udvikle rekombinante antigener til brug i vacciner.
På årets camp vil du prøve kræfter med proteinekspression fra modelorganismer, protein oprensning, immunoblotting, immunoassays samt undersøgelse af interaktioner mellem antigen og antistof både i laboratoriet og ved hjælp af proteinmodellering.
Deltagerne vil få et unikt indblik i processen fra sygdom til færdig vaccine i form af virksomhedsbesøg, oplæg, workshops, rundvisninger og introduktion til de relevante bioteknologiske platforme. Derudover vil de møde frontforskere inden for feltet. Campen vil øge deltagernes forståelse for samspillet mellem bioteknologi og vaccinedesign og give indsigt i det potentiale, der ligger i anvendelsen af de bioteknologiske metoder.

Det Virtuelle Laboratorium 2.0 kan du i øvelsen ’Produktion af antistoffer’ allerede nu stifte bekendtskab med nogle af de elementer, som vil indgå i Biotech Academy Camp 2015.

Tilmeldingen til dette års Camp starter d. 10. august 2015!

Christina Hansen & Joachim Johansen
Camp-koordinatorer for Biotech Academy Camp 2015

Kort info

Tilmeldingen starter:
 10. august 2015
 Afholdes:
10. – 17. oktober 2015
Sted:
Danmarks Tekniske Universitet (DTU)
Deltagerniveau:
HTX-, HF- og STX-elever, der som
minimum har biologi- og/eller
kemi-relaterede fag på B-niveau
Deltagerantal:
24 deltagere
Arrangører:
Christina Hansen &
Joachim Johansen