Undervisningsmateriale til grundskolen

I oversigterne til venstre og nedenfor findes alt undervisningsmateriale til grundskolen udarbejdet af Biotech Academy. Materialet kan bruges af alle og består af en række teoretiske artikler, som danner baggrund for den øvelse, som er udarbejdet til projektet. Til nogle af projekterne findes der ekstramateriale, som kan fungere som et supplement til undervisningsprojektet. Lærervejledninger til materialet kan findes her. Check også vores undervisningsvideoer på biostriben.

Vi modtager meget gerne ris, ros og ideer til nye undervisningsinitiativer her.

Bliv testskole

Da det er vigtigt at undervisningsmaterialet fungerer i praksis hos både elever og lærere, tester vi alt vores undervisningsmateriale på en række testskoler. Eventuelle fejl eller uklarheder rettes så til inden undervisningsprojektet offentliggøres her på sitet.

 

Ønsker du som underviser at være med til at teste Biotech Academys undervisningsmateriale til grundskolen, beder vi dig gennemlæse hele materialet, før det testes på dine elever. Den projektskriver, der har lavet materialet, vil derefter renskrive det, inden I får det i test på skolen via et testsite. Alle testklasser vil få besøg af den projektansvarlige studerende fra Biotech Academy, som vil gennemgå dele af det teoretiske materiale. Derefter vil eleverne skulle gennemgå den tilknyttede øvelse og komme med kommentarer, der samles op og tages i betragtning inden undervisningsmaterialet sendes til korrekturlæser.

 

Du har mulighed for selv at vælge, hvilket af de igangværende udviklingsprojekter, du ønsker at teste sammen med din klasse.

 

Tilmeld dig som testskole ved at skrive til biotech@bio.dtu.dk.