Temaserier for grundskolen

I menuen til venstre og i oversigten nedenfor findes alle nuværende temaserier fra Biostriben til grundskolen. Derudover findes der til flere videoer, som kan fungere som et supplement til undervisningsprojektet.

Vi modtager meget gerne ris, ros og ideer til nye undervisningsinitiativer på biotech@bio.dtu.dk.

 

Bliv testskole

Da det er vigtigt at undervisningsmaterialet fungerer i praksis hos både elever og lærere, tester vi alt vores undervisningsmateriale på en række testskoler. Eventuelle fejl eller uklarheder rettes så til inden undervisningsprojektet offentliggøres her på sitet.

Ønsker du som underviser at være med til at teste Biotech Academys materiale, beder vi dig gennemlæse hele materialet, før det testes på dine elever. Den projektskriver, der har lavet materialet, vil derefter renskrive det, inden I får det i test på skolen via et testsite. Alle testklasser vil få besøg af den projektansvarlige studerende fra Biotech Academy, som vil gennemgå dele af det teoretiske materiale. Derefter vil eleverne skulle gennemgå den tilknyttede øvelse og komme med kommentarer, der samles op og tages i betragtning inden undervisningsmaterialet sendes til korrekturlæser.

Du har mulighed for selv at vælge, hvilket af de igangværende udviklingsprojekter, du ønsker at teste sammen med din klasse.

Tilmeld dig som testskole ved at skrive til biotech@bio.dtu.dk.