Biostriben

Her finder du undervisningsvideoer målrettet grundskoler og gymnasier. Faglige emner gennemgås imens de illustreres, og der bliver suppleret med opgaver og spørgsmål, som sikrer at emnet forstås.

slider_grundskole_biostribe

Grundskolen

Her finder du videoer, som er målrettet grundskolen. Disse videoer berører emnerne biokemi, fotosyntesen, genetik og mange flere. Til alle videoerne er der knyttet spørgsmål som kan få eleverne til at tænke videre over emnerne.

Gå til Biostriben for grundskolen her

 
slider_gymnasie_biostribe

Gymnasiet

Her finder du videoer, som er målrettet de gymnasiale uddanelser (STX, HTX, mm). Disse videoer berører emnerne biokemi, fotosyntesen, genetik og mange flere. Til alle videoerne er der knyttet spørgsmål som kan få eleverne til at tænke videre over emnerne.

Gå til Biostriben for gymnasiet her

Om Biostriben

Biostriben er Biotech Academys visulle og lærerige undervisningsinitiativ. Lad Biotech Academy guide dig gennem teorien fra biologi- og bioteknologiundervisningen på en ny, udfordrende og interaktiv måde.

BioStriben bliver udviklet til at gennemgå både grundskole- og gymnasiepensum på en forståelig og illustrativ måde. Du vil kunne vælge at se videoer, der gennemgår det faglige emne på en overordnet måde, hvorefter du kan vælge at se videoer, der går mere i dybden. Videoernes sværhedsgrad vil stige i takt med, hvor dybdegående pensum og teori beskrives og illustreres.

BioStriben giver dig også mulighed for at teste din viden med en række spørgsmål til hver video. Se hvor meget du har forstået, og se dele af videoen igen for at maksimere indlæringen. Der er både multiple choice opgaver, der hjælper dig med at få styr på de mange nye begreber, og problemopgaver der hjælper dig med at forstå de større linjer og koncepter i biologien.

For at komme i gang, skal du blot vælge et emne nedenfor, der lyder spændende. Bare rolig; hvis det du vælger er for svært, bliver du guidet til mere grundlæggende videoer, som du kan gennemgå, før du går videre.

God fornøjelse med BioStriben!

BioStriben er udarbejdet af Caroline Østergaard Klein, Dea Nielsen, Pernille Ott Frendorf, Emma Holsey Kristiansen, Alexandra L. Zahid, Anders Ellegaard og Cecilie Amalie Neijendam Thystrup.

null

Nina Corydon-Petersen

null

 

 

Caroline Østergaard Klein

null

 

 

Dea Nielsen

null

Cecilie Thystrup

null

Emma Holsey Kristiansen

null

Alexandra L. Zahid

null

Pernille Ott Frendorf

null

Anders Ellegaard