Digitalt undervisningsmateriale

På denne side kan du tilgå Biotech Academys digitale materiale. Dette inkluderer: 1) Biostriben – vores samling af videoer der beskriver pensum for grundskolen og gymnasiet. 2) Det virtuelle laboratorium – her kan I prøve kræfter med en lang række forsøg som kan laves isoleret eller som en del af vores projekter. 3) Foreslåede film som kan ses i undervisningen eller på egen hånd.

 

 

null

BioStriben

Her finder du undervisningsvideoer målrettet grundskoler og gymnasier. Faglige emner gennemgås imens de illustreres, og der bliver suppleret med opgaver og spørgsmål, som sikrer, at emnets essens er forstået.

null

Det virtuelle laboratorium

Har du nogenside tænkt over hvordan man fremstiller medicin eller hvordan man benytter gær til at lave vaskemiddel? Det virtuelle laboratorium giver dig mulighed for at stifte bekendtskab med teknikker og metoder, som bliver benyttet i fysiske laboratorier.

null

Film

Læringsvideoerne kan benyttes som et afbræk for lærerfremlæggelsen, som anderledes hjemmearbejde eller som en nurturlig del af den normale undervisning. Her finder du film om bionik udviklet i samarbejde med Alphafilm & kommunikation, som er den del af projektet Ekstremt Liv. Du finder også biograffilmen ``Mig og min hjerne``, som er udviklet af MADE BY US. Desuden findes gennemgangsvideoer af simple laboratorietekniker.