Gymnasiale projekter

I menuen til venstre og i oversigten nedenfor findes alle nuværende undervisningsprojekter fra Biotech Academy til STX- og HTX-klasser. Materialet kan bruges af alle og består af en række teoretiske artikler, som danner baggrund for den øvelse, som er udarbejdet til projektet. Derudover findes der til flere undervisningsprojekter ekstramateriale, som kan fungere som et supplement til undervisningsprojektet.

Du finder en guide til projekternes niveau her.

Vi modtager meget gerne ris, ros og ideer til nye undervisningsinitiativer på biotech@bio.dtu.dk.

Bliv testgymnasium

Da det er vigtigt at undervisningsmaterialet fungerer i praksis hos elever og lærere, tester vi alt materialet på en række testgymnasier. Eventuelle fejl eller uklarheder rettes så til inden undervisningsprojektet offentliggøres her på sitet.

Ønsker du som underviser at være med til at teste Biotech Academys materiale, beder vi dig gennemlæse hele materialet, før det testes på dine elever. En studerende fra Biotech Academy vil derefter renskrive materialet, inden I får det i test på skolen via et testsite. Derudover skal du lave en rapportformulering til undervisningsforløbet. Rapportformuleringen vil så indgå som tilbud i en "færdig pakke" til andre undervisere, når undervisningsprojektet publiceres endeligt her på Biotech Academy.

Alle testklasser vil få besøg af den projektansvarlige studerende fra Biotech Academy, som vil gennemgå dele af det teoretiske materiale. Derefter vil eleverne skulle gennemgå den tilknyttede øvelse og komme med kommentarer, der samles op og tages i betragtning inden undervisningsmaterialet sendes til korrekturlæser.

Du får mulighed for selv at vælge, hvilket af de igangværende udviklingsprojekter, du ønsker at teste sammen med din klasse.

Tilmeld dig som testgymnasium ved at skrive til biotech@bio.dtu.dk.

http://www.biotechacademy.dk/Undervisningsprojekter/Gymnasiale-projekter
19 JUNI 2018