BioStriben

BioStriben er Biotech Academys visulle og lærerige undervisningsinitiativ. Lad Biotech Academy guide dig gennem teorien fra biologi- og bioteknologiundervisningen på en ny, udfordrende og interaktiv måde!

BioStriben bliver udviklet til at gennemgå både grundskole- og gymnasiepensum på en forståelig og illustrativ måde. Du vil kunne vælge at se videoer, der gennemgår det faglige emne på en overordnet måde, hvorefter du kan vælge at se videoer, der går mere i dybden. Videoernes sværhedsgrad vil stige i takt med, hvor dybdegående pensum og teori beskrives og illustreres.  

BioStriben giver dig også mulighed for at teste din viden med en række spørgsmål til hver video. Se hvor meget du har forstået, og se dele af videoen igen for at maksimere indlæringen! Der er både multiple choice opgaver, der hjælper dig med at få styr på de mange nye begreber og problemopgaver, der hjælper dig med at forstå de større linjer og koncepter i biologien.

For at komme i gang, skal du blot vælge et emne, der lyder spændende, i menuen til venstre eller herunder. Bare rolig; hvis det du vælger er for svært, bliver du guidet til mere grundlæggende videoer, som du kan gennemgå, før du går videre.

God fornøjelse med BioStriben!

BioStriben er udarbejdet af Pernille Ott Frendorf, Emma Holsey Kristiansen, Alexandra L. Zahid og Anders Ellegaard.


Pernille læser til daglig til civilingeniør i Bioteknologi. Læs mere om Pernille her


Emma læser til daglig til civilingeniør i Bioteknologi. Læs mere om Emma her


Alexandra læser til daglig til civilingeniør i Bioteknologi. Læs mere om Alexandra her


Anders læser til daglig til civilingeniør i Bioteknologi. Læs mere om Anders her.

Lundbeckfonden
Lundbeckfonden er sponsor for BioStriben.

 

 

 

 

 

http://www.biotechacademy.dk/E-Learning/biostriben
19 JUNI 2018