Studieretningsprojekt

Tilbud til de dygtigste elever

Har du en meget dygtig elev, som du gerne vil give ekstra faglig udfordring, samt spændende oplevelser i et rigtigt forskningsmiljø? Eller går du i 3.g og drømmer om at lave et studieretningsprojekt med lidt mere kød på?

Elever, der laver studieretningsprojekt i samarbejde med DTU Systembiologi får mulighed for at tilbringe en dag på DTU, hvor de får hjælp til at udføre eksperimentelle forsøg og stille spørgsmål til forskere og projektstuderende på DTU.

Tilbuddet giver eleverne chancen for at komme ud og prøve, hvordan det er at være aktiv i et forskermiljø, og få et indblik i hvordan det er at arbejde med Kemi- og Bioteknologi.

Elever, der udfører deres studieretningsprojekt hos DTU Systembiologi får:

  • en oplevelse af universitetsmiljøet på nært hold
  • kontakt til forskere og projektstuderende ved universitetet
  • mulighed for at udføre eksperimenter i vores laboratorier
  • ekstra faglige udfordringer
  • muligheden for at deltage i forskningskonkurrencer, såsom "Unge Forskere" - og vinde! Læs mere her

I øjeblikket udbyder DTU Systembiologi to SRP-øvelser

  • Immunologisk Bioinformatik 
  • Enzymkinetik med enzymer fra probiotiske bakterier 

Få mere information her og læs om hvordan tilmeldingen foregår. På denne side kan du også finde andre SRP-projekter, som afholdes på DTU.

Flere af Biotech Academys projekter er meget velegnede som udgangspunkt for studieretningsprojekter. Du finder alle vores undervisningsprojekter her.

Projektet Immunologisk bioinformatik er specielt udarbejdet, så det passer som studieretningsprojekt, da det indeholder flere emner, der ikke er en del af pensum i Bioteknologi A og Biologi A/B og kan kobles til blandt andet Matematik A/B. Find projektet her.

http://www.biotechacademy.dk/Bioindeks/Studieprojekter/Studieretningsprojekt
19 JUNI 2018