NSA ordningen

I Biotech Academy er vi stolte af, at vi igennem de sidste tre år har været en del af Novo Science Ambassadør ordningen. Af flere omgange, har vi fået æren af at sende en gruppe af vores elitestuderende til formidlingskursus. Novo Science Ambassadør ordningen giver alle landets skoler og gymnasier mulighed for at bestille foredrag om naturvidenskabelige emner, der passer ind i deres undervisning og giver et indblik i forskningen inden for bioteknologi, kemi og biomedicin.

Novo Science Ambassadør ordningen er støttet af Novo Nordisk og Novozymes.

 

Bestil et foredrag

Novo Science ambassadører holder foredrag, der er helt gratis. Du går blot ind og bestiller foredraget gennem Novo Science ambassadør ordningen, idet du kan vælge mellem alle de foredrag, der vises i det online katalog. På denne måde sættes du i kontakt med foredragsholderen, hvorved tidspunktet kan aftales nærmere.

 

Ved at have en Novo Science ambassadør på besøg, vil eleverne få indsigt i, hvad naturvidenskabelig forskning og teknologi indebærer. Medlemmerne af Biotech Academy er blevet nøje udvalgt som Novo Science Ambassadører på grund af vores store faglige overskud og evne til at formidle. Foredrag med Biotech Academy vil blive tilpasset efter, hvad lærerne ønsker. Derudover vil eleverne have mulighed for at spørge ind til, hvordan det er at læse på en naturvidenskabelig videregående uddannelse, og hvordan studiemiljøet på DTU er.

 

Bestil et foredrag

 

Læs mere om Biotech Academys rolle i Novo Science Ambassadørordningen

http://www.biotechacademy.dk/Bioindeks/Novo-Science-Ambassador
19 JUNI 2018